Transporturi

Sfaturi in alegerea de folie auto ieftina pentru automobilul tau

/ December 18, 2015

O folie auto ieftina nu este doar un accesoriu pentru masina ta care  pastreaza oamenii curiosi la distanta de treburile tale. O folie auto ieftina este o necesitate pentru protectia ta si a pasagerilor tai – mai ales daca iti petreci mult timp pe drum.

folie auto ieftina

In continuare gasesti o suita de sfaturi utile pentru a te ajuta sa alegi nuanta potrivita pentru tine si masina ta:

Pune intrebari pe la diferite magazine auto

Cu cat stii mai multe despre acest subiect, cu atat este mai mare avantajul pentru tine.

Acorda timp si efort pentru verificarea produselor de la diverse magazine auto

Cere un esantion de proba daca ai posibilitatea. Acest lucru iti va oferi o idee generala despre cat de mult costa o folie auto. Vei invata, de asemenea, mai multe despre diferitele tipuri disponibile –  de la culoare la reflexie in intuneric.

Decide intre nuante medii si de top-tier

Cat de mult vrei sa cheltuiesti si cat de ingrijita este masina ta sunt lucruri care iti vor afecta alegerea.

Nuantele de top-tier arata mai bine, sunt mai durabile si isi fac treaba mai bine, dar acest lucru este valabil numai daca nu iti supui masina la abuzuri constante. Elementele se erodeaza chiar si la cele mai scumpe produse, asa ca decide-te pentru folii auto ieftine daca iti folosesti masina foarte mult.

montaj folie auto

Cauta produse care reflecta razele UV

Soarele poate fi destul de dur, mai ales daca iti expui pielea pentru perioade lungi de timp. Foliile auto care reflecta razele UV nu ajuta doar sa pastreze razele nocive in afara masinii tale dar, de asemenea, impiedică energia solara sa se acumuleze in masina ta. Acest lucru ajuta la minimizarea efectului de sera asupra unei masini lasate in soare.

Pune-te la curent cu legile in vigoare pentru geamurile cu folii auto

Cu siguranta nu vrei sa fii amendat de politisti doar din cauza folllilor auto ieftine. De exemplu, unele tari accepta un nivel de transparenta de 32% pe toate laturile, in timp altele accepta 35% pentru partile frontale si laterale, si de 20% pentru cele din spate. Informeaza-te din timp care sunt legile prin tara pe unde doresti sa te deplasezi cu automobilul.

Ia in considerare sfatul unui profesionist

Economisirea unei sume modice nu merita asumarea riscului ridicat de a deteriora si de a aplica necorespunzator folia. Taxa suplimentara pentru a apela la un profesionist poate parea un pic mare, dar cu siguranta isi merita banii pe termen lung. Poti urmari cum se face si poate incerci alta data, daca insisti ​​sa aplici o folie auto ieftina singur.

Nu pune folie auto peste tot

Nu vrei sa blochezi unghiul tau de vedere al oglinzilor laterale si oglinzii in fata. Foliile auto ieftine mai deschise nu au de obicei nici o problema cu asta. Produsele mai intunecate sunt o chestiune diferita, totusi. Imaginile de pe oglinzi pot fi acoperite de nuante, mai ales atunci cand exista putina lumina pentru a ilumina lucruri din jurul tau.

Afla cum sa ai grija de foliile masinii tale

Acesta este, probabil, cel mai important sfat dintre toate. Alegerea celei mai bune folii pentru geamul masinii tale nu va insemna nimic daca o zgarii. Afla cum sa ai grija de ea si acea folie auto ieftina va dura ani de zile!