Uncategorized

Rent a car Timisoara

/ February 19, 2014

Daca va pregatiti pentru o calatorie personala sau de afaceri, probabil veti dori sa apelati la o firma de rent a car Timisoara. Multe aeroporturi ofera acces la birouri de inchirieri auto in interior, pentru a facilita accesul pasagerilor la aceste servicii. Urmatoarele randuri va pot ajuta sa obtineti o afacere mai buna.Rent a car Timisoara

Cele mai mari companii de inchirieri masini au birouri in toate orasele mari din Romania. In realitate, notiunea de cea mai buna firma de inchirieri auto nu exista, si intotdeauna e bine sa studiati piata. Preturile variaza in functie de marca si tipul automobilului, perioada de inchiriere, si acele clauze denumite de companii “conditii speciale”. Cel mai usor mod de a a compara preturile este sa intrati pe Internet. Aici puteti evalua diferite oferte rapid, si face o rezervare la fel de rapid.

Aproape toate masinile de inchiriat au cutie manuala, aparat de radio si aer conditionat. Daca preferati o cutie automatica, e bine sa va interesati din timp daca exista o astfel de optiune. Daca calatoriti cu familia si aveti copii mici, nu uitati sa intrebati despre scaune pentru copii, cand faceti rezervarea.

Firmele de masini de inchiriat Timisoara au diverse reguli cand vine vorba de potentialii clienti. Unele nu vor accepta sa inchirieze automobile unei persoane care are mai putin de 25 de ani, in timp ce altele nu vor accepta clienti cu varsta peste 70 de ani. Este indicat sa discutati cu firma de inchireri masini astfel de restrictii in avans.

Masini de inchiriat ieftine

Piata de rent a car Timisoara este foarte competitiva, astfel incat preturile se schimba foarte des. Unele agentii ofera in mod frecvent diverse contracte. Altele ofera promotii intamplatoare. Daca nimeriri intr-o perioada a anului cand afacerile sunt mai slabe, probabil veti avea parte de un pret mai interesant. Nu se poate spune despre nici o firma de inchirieri auto ca ofera cele mai bune preturi, pur si simplu depinde de context, asa ca e bine sa va pregatiti si nu ezitati sa cautati un pret mai scazut daca oferta obtinuta este nesatisfacatoare.

Cateodata, daca faceti rezervarea printr-un agent de turism, este posibil sa obtineti o oferta mai avantajoasa. Unele pachete de turism pot sa includa si taxele de inchirieri auto. Comparati-le pentru a determina care vi se potriveste mai bine.

Un lucru important de retinut: asigurarea de masina inchiriata este punctul unde multe agentii supraincarca factura. Asigurarea in caz de accident si cea antifurt sunt evaluate ridicol de scump. Din pacate aveti nevoie de ele. Insa vestea buna este ca, daca aveti o asigurare pentru vehicolul personal, este posibil ca aceasta sa acopere si necesitatile pentru un automobil inchiriat. E bine sa verificati aceasta pista, orice varianta pentru evitarea acestor taxe imense este binevenita.

Inchirieri auto in Timisoara

Acuma ca ati aflat aceste sfaturi si stiti cum sa tratati cu o firma de inchirieri masini Timisoara, veti avea ceva mai multi bani in portofel pentru calatorie, si veti fi satisfacut stiind ca ati procedat asa cum trebuie.