Auto

Planificati un concediu linistit cu o masina inchiriata

/ August 20, 2017

Desi abia e un inceput de primavara, sigur ca deja v-ati planificat vacantele pentru aceasta vara dar si pentru aceasta toamna. Poate aveti chiar si planuri pentru Craciun ori Revelion. Desigur, v-ati ales destinatia favorita, poate ati cumparat deja pachetele turistice la niste preturi bune, avand in vedere si faptul ca este o perioada de early booking. Dar, ce ati zice despre un concediu linistit prin tara, facut cu masina? Va mai amintiti cand ati vizitat, mai pe indelete, diverse obiective turistice din tara noastra? Romania are multe locuri superbe de vizitat, iar acest lucru arata ca aveti nevoie de un autoturism care sa va ajute sa ajungeti la aceste frumuseti.

Ca sa nu va descurajati daca nu detineti inca un autoturism si nici in situatia cand nu gasiti nici niste prieteni ori cunoscuti care sa vina cu dumneavoastră in concedii, aflati ca exista si alte solutii, care sa va vina in ajutor. Daca detineti un carnet de conducere, veti putea inchiria un autoturism de la o firma de rent-a-car si veti putea astfel avea parte si dumneavoastră de concediul multdorit, fara vreo bataie de cap. Tarifele nu sunt inaccesibile, incepand de la doar 17 ori 18 euro/zi, la care se mai adauga garantia si, absolut normal, combustibilul folosit. Daca nu stiti cum sa o alegeti, gasiti aici cateva sfaturi utile.

Deci, ganditi-va bine: veti avea parte de tot confortul dorit, de libertatea de miscare si veti putea ajunge in orice loc va doriti. Mai mult decat atat, nu mai aveti grija altor taxe, in schimb puteti chiar beneficia si dumneavoastră de diverse oferte. Veti putea inchiria autovehiculul pentru ce numar de zile doriti. Exista chiar cazuri cand o masina se poate inchiria pe o perioada mai mare de timp – saptamani, ori luni si chiar ani de zile!

Deci, puteti visa deja la concediul multasteptat si sa adaugati la lista chiar unele obiective pe care nu v-ati gandit sa le vizitati, intrucat ati crezut, la acea vreme, ca nu puteti ajunge acolo cu trenul ori mergand cu grupul de turisti.

Prin ajutorul acordat de catre firmele de inchirieri auto, concediul linistit si frumos a devenit posibil si se gaseste doar la distanta de o semnatura. In plus, puteti accesa internetul si puteti alege din timp autoturismul pe care doriti ca sa il conduceti…