Auto

Inchirierile auto – Servicii care aduc numeroase avantaje

/ July 23, 2018

Inchirierea unei masini este de multe ori o solutie excelenta care te ajuta sa te deplasezi si sa iti rezolvi cu usurinta problemele, treburile cotidiene, sau sa iti petreci vacanta in mod placut, beneficiind de un confort sporit.

Motivele pentru care tot mai mult oameni apeleaza la masini de inchiriat sunt numeroase:

  • Multi dintre clientii firmelor de rent a car au masinile personale in service pentru revizie/reparatie si nu isi pot desfasura activitatile fara autoturism;
  • Firma cu care colaboreaza nu poate pune la dispozitie la timp o masina, insa sarcinile cotidiente implica utilizarea acesteia;
  • Alti oameni doresc sa isi petreaca concediul intr-o alta zona a tarii si nu doresc sa forteze masina personala
  • Multi dintre romanii care s-au stabilit in alte tari europene prefera sa vina in tara cu avionul – pentru ca astfel calatoria este mai putin obositoare – apoi sa isi continue traseul utilizand automobile inchiriate.

Dezavantajele serviciilor de inchirieri masini

Ca si alte servicii , si cel de inchirieri auto vine uneori cu dezavantaje.

  1. Daca doresti sa inchiriezi masina pe termen lung, costul poate fi destul de piperat. Pe langa combustibil, trebuie sa achiti si taxa zilnica, care poate ajunge destul de mult dupa o perioada mai lunga.

Din fericire, la Hermin Rent-a-car Cluj Napoca nu ai aceasta grija deorece noi iti oferim discount in functie de perioada – cu cat e mai lunga perioada, cu atat scade pretul zilnic.

  1. Analizeaza clauzele contractuale, sunt firme care taxeaza si cateva minute de intarziere.

Nu e cazul in compania noastra, consideram ca flexibilitatea in relatia cu clientii e ceva care aduce fidelitate pe termen lung.

  1. Nu cunosti starea tehnica a masinii, deci ai putea intampina dificultati neprevazute.

Avand un parc auto cu masini noi si aproape nou, Hermin Rent-a-car va pune la dispozitie numai automobile in cea mai buna stare tehnica, cu foarte putini kilometri, servisate si asigurate corespunzator.

  1. Trebuie sa platesti pe langa taxa zilnica si o suma suplimentara de garantie, care iti va fi inapoiata doar daca aduci masina in aceiasi stare in care ai primit-o.

Sumele pe care le percepem ca garantie sunt reduse, mai ales pentru clientii care revin.