Auto

Inchirieri auto direct din aeroport – Da, este posibil

/ February 24, 2019

Se apropie sarbatorile de iarna si tot mai multe persoane se pregatesc de concediu, fie ca este vorba de romanii stabiliti in afara tarii sau de persoane care vor sa viziteze Romania in scop turistic. In luna decembrie numarul curselor aeriene spre Romania incep sa creasca destul de mult fata de restul perioadei datorita numarului mare de turisti care vin in concedii.

Aceasta este si perioada propice pentru firmele care se ocupa cu serviciile de inchirieri auto, care incep sa aiba destul de multe comenzi. Pentru a avea parte de mobilitate, daca nu detineti un autoturism personal solutia ar fi sa optati pentru serviciile oferite de firmele de inchirieri masini, de la care puteti sa alegeti o masina care sa indeplineasca toate cerintele dumneavoastra si cu care va puteti deplasa pe toata perioada concediului.

Avantajele pe care vi le ofera un serviciu de inchirieri auto sunt multe ne spune website-ul Rentacar247.net: nu sunteti conditionat de parcurgerea unui anumit numar de km ca in cazul unei curse cu taxiul, nu trebuie sa va preocupati cu achitarea taxelor de drum si a asigurarilor auto, nu va preocupa reviziile efectuate masinii, de toate aceste formalitati se ocupa firma de la care inchiriati masina. In plus daca rezervati masina din timp puteti beneficia de reduceri si oferte speciale.

Trebuie sa stiti ca masina va poate fi adusa direct in aeroport, unde veti fi asteptat de un reprezentant al firmei de inchirieri auto, pe care trebuie sa-l cititi cu atentie inainte sa-l semnati. Daca nu detineti permis de conducere puteti sa optati pentru folosirea unui serviciu de inchirieri auto cu sofer, acesta va poate insoti pe toata perioada sejurului si va poate oferi informatii suplimentare despre destinatiile turistice pe care le puteti vizita in Romania.

Daca va hotarati sa inchiriati o masina in perioada sarbatorilor de iarna trebuie sa fiti foarte atenti la modul in care conduceti, datorita carosabilului acoperit de zapada sau inghetat, trebuie sa respectati viteza regulamentara pentru a nu avea parte de evenimente rutiere neplacute. Puteti solicita de asemenea si inchirierea unor lanturi de zapada daca va hotarati sa calatoriti intr-o zona montana. Va uram o calatorie placuta si lipsita de evenimente rutiere neplacute.