Auto

De ce folie auto?

/ December 30, 2017

Beneficiul cel mai evident pentru a folia geamurile unui autoturism este imbunatatirea aspectului masinii. Ferestrele intunecate arata foarte bine pentru cei mai multi dintre noi. Aspectul masinii dumneavoastra este foarte important, dar nu acesta este cel mai mare beneficiu al folierii autoturismului. Folia auto ofera o protectie importanta pentru interiorul masinii atunci cand soarele incalzeste foarte puternic. Daca locuiti in sud si sud-vest ferestrele intunecate sunt indispensabile. Culoarea mai intunecata a ferestrei va impiedica razele solare si razele ultraviolete sa va deterioreze scaunele din piele, obiectele de plastic si ornamentele.

Folierea geamurilor poate de asemenea sa ajute la mentinerea unei temperaturi scazute in interiorul autoturismului. Intr-o zi insorita de vara, interiorul masinii poate atinge temperaturi ridicate de peste 60 de grade, iar sistemul de aer conditionat al masinii dumneavoastra va trebui sa lucreze suplimentar pentru a combate aceste temperaturi extreme.

Aplicand folia auto, puteti deflecta o parte din lumina soarelui si lumina ultravioleta si astfel veti mentine temperatura din interior scazuta. Acest lucru va va ajuta sa reduceti uzura sistemului de climatizare si in plus veti putea observa de asemenea o mica scadere a consumului de carburant. Temperaturile extreme sunt foarte daunatoare pentru sistemele electronice ale masinii dumneavoastra – incepand de la sistemul de navigare si continuand cu oricare dintre modulele de calculator din tabloul de bord. Electronicii nu-i plac temperaturile extreme, iar 60 de grade se califica cu siguranta ca fiind o astfel de temperatura.

Pana la urma geamurile colorate va pot ajuta sa va asigurati si o anuimita intimitate atunci cand conduceti in oras. Cu siguranta veti aprecia intimitatea atunci cand va aflati in masina, dar cel mai mult se va resimti atunci cand masina dumneavoastra este parcata. Aceste ferestre mai intunecate vor ascunde obiectele lasate in masina de privirile curiosilor, mai ales atunci cand nu sunteti in zona.