Transporturi

Tractari auto Timisoara – Ajutorul de care ai nevoie cand ramai cu masina in drum

/ April 17, 2016

Ai ramas cu masina in drum? Poate motorul nu mai vrea sa functioneze, poate ai fost implicat intr-un mic (sau mare) accident, poate e vorba de altceva, insa in principiu vei avea nevoie sa apelezi la serviciile unei firme de tractari auto Timisoara care sa iti remorcheze sau transporte automobilul. Autoutilitarele de tractare pot fi folosite pentru toate tipurile de vehicule, remorci, diverse masinarii, motociclete si caravane. Acest articol ia in considerare unele din cele mai populare servicii de recuperare disponibile, impreuna cu informatii despre cum poti gasi un specialist in asistenta rutiera in zona in care te afli.

Transportul vehiculelor

Unul dintre cele mai populare servicii este acela al transportului de vehicule. Specialistii vor avea posibilitatea sa transporte in siguranta pe distante mici sau mari orice tip de vehicul, inclusiv masini de epoca, masini sport sau chiar masini de curse. De asemenea, ei vor avea posibilitatea de a recupera motociclete. Autoutilitarele mari de tractare sunt de obicei dotate cu o rama hidraulica si o macara, care ii vor permite angajatului sa ridice in siguranta remorci si chiar barci mici si caravane care au fost atasate de spatele masinii. Unele autoutilitare de la diverse servicii de tractari auto Timisoara vor putea remorca doua masini in acelasi timp, daca este nevoie.

Remorcarea  utilajelor

Numeroase tipuri de utilaje pot fi tractate utilizand autoutilitarele. Acestea pot include excavatoare, tractoare, motostivuitoare si ascensoare. Autoutilitara de tractare poate veni direct la locul lucrarii tale pentru a prelua utilajul.

Tractari auto Timisoara

Inchiderea pe dinafara

Serviciile de remorcari sunt pregatite sa gestioneze incuierea accidentala a masinii. Acest lucru inseamna ca “ai reusit” sa iti incui in mod accidental cheile in masina, sau ca ai pierdut singurul tau set de chei iar msina este inchisa. Uneori, echipa de recuperare va putea sa faca noi chei pentru masina la fata locului. In unele cazuri, precum atunci cand este necesar un nou sistem de imobilizare, vehiculul va trebui tractat pana la un atelier unde va fi reparat la o data ulterioara.

Pornirea de urgenta

Oricine poate ramane fara baterie la un moment dat, iar cel mai des intalnit motiv pentru acest lucru este lasarea accidentala a farurilor aprinse. O echipa de tractare / remorcare se va deplasa rapid iin ajutorul tau si iti va porni masina. Daca dintr-un anume motiv vehiculul refuza sa porneasca sau daca are nevoie de lucrari suplimentare, serviciul de tractari auto Timisoara ales te va ajuta sa o tractezi in siguranta pana la un garaj.

Remorcare autoturisme

Lucrarile din zonele rurale si recuperarea de pe teren accidentat

O echipa specializata va putea ajunge in zone greu accesibile, pentru a-ti ridica masina. Acestea pot include teren accidentat, padure sau chiar plaja.

Unde poti gasi un serviciu de tractare

Poti gasi un astfel de serviciu in zona in care te afli printr-o simpla cautare on-line. Toate companiile mari vor avea un website care prezinta serviciile furnizate, impreuna cu datele lor de contact. Chiar daca nu ai nevoie de servciile lor, este bine sa memorezi un numar de telefon de contact in agenda ta in cazul in care trebuie sa ii apelezi in caz de urgenta.

Astazi, o firma de tractari auto Timisoara e usor de contactat cu un simplu telefon din locatia in care te afli. Apeleaza autoutilitarele de tractare daca esti blocat intr-un loc izolat sau in caz de avarie auto.