Turism si travel

Inchirieri auto – Mai avantajoase decat masinile in proprietate?

/ October 9, 2015

Transportul este o parte esentiala a vietilor noastre. Unii au vehiculele lor proprii; altii calatoresc cu autobuzul sau cu trenul, in timp ce alte persoane aleg taxiurile pentru plimbarea lor de zi cu zi. Exista o alta optiune in crestere astazi, care este accesibila si, de asemenea, foarte convenabila – serviciile de inchirieri auto. Puteti inchiria orice tip de masina doriti pentru zile, saptamani si chiar luni.

Control mai mare

Folosim companii ce inchiriaza automobile de multi ani deja – agentii de turism si alte firme de profil similar. In cele mai multe cazuri, am avut atribuiti soferi. Cu toate acestea, astazi multe companii de inchirieri auto sunt dispuse sa va inchirieze un autovehicul si va permita sa il conduceti de asemenea. Aceste servicii de rent-a-car sunt minunate, deoarece:

  • Nu trebuie sa angajati un sofer si sa platiti pentru el
  • Puteti controla propria calatorie
  • Nu trebuie sa depindeti de starea de spirit sau modul de conducere a soferului
  • Este ca si cum ati conduce propria masina, chiar daca pentru câteva zile
  • Daca sunteti in vacanta cu familia, va ofera mai multa libertate

Inchirieri auto

Multe servicii de inchiriere de masini de astazi sunt de fapt foarte accesibile. Pe termen lung, veti observa ca tariful de inchiriere este aproximativ acelasi ca si cum ati avea-o in proprietate. Este dificil sa calculati costurile de peste multi ani, dar cel mai probabil veti inchiria un anumit automobil pentru cateva luni, si apoi veti incercati un model diferit.

Beneficiile unei inchirieri de masina pe termen lung

Inchirierea de masini este ceva comun in Occident de ceva timp, dar este cumva nou in Romania. Totusi, ea castiga mai multa popularitate pe zi ce trece. Daca nu doriti sa cumparati o masina, dar doriti sa conduceti una, un serviciu rent-a-car este cea mai buna optiune pentru Dvs. Mai mult decat atat, daca o inchiriati pe termen lung:

  • O sa fie mai ieftin decat inchirierea zilnica sau saptamanala
  • Veti cheltui mai puțin decat daca ati avea propria d-voastra masina
  • Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intretinerea masinii, aceasta fiind sarcina companiei de inchirieri auto de unde inchiriati masina
  • Costurile de asigurare se dovedesc a fi mai mici, deoarece companiile de inchiriat automobile obtin o acoperire mai ieftina decat o persoana – aceasta pentru ca au cantitate.

La fel cum foile volante obtin reduceri speciale frecvent, la fel companiile ce ofera masini de inchiriat recompenseaza clientii fideli. Daca sunteti un client regulat al lor, ati putea obtine mai multe reduceri si actualizari gratuite la aceleasi pet. Desigur, aceasta depinde de serviciul de inchiriere de masini pe care il alegeti, dar o sa economisiti cu siguranta o multime de bani.

Servicii rent-a-car

Daca aveti de gand sa inchiriati un autovehicul de la un anumita companie pe termen lung, e normal sa va petreceti un pic de timp sa aflati mai multe despre ei. Comparati termenii de raspundere si de intretinere inainte de a alege o anume companie de inchirieri auto.