Auto

Experienta Dvs cu o firma de rent a car ar trebui sa va faca sa zambiti

Inchirieri auto
/ July 16, 2014

Inchirierea unui automobil nu trebuie sa fie o experienta frustranta sau dificile, dimpotriva – cu compania potrivita, ea trebuie sa fie o experienta placuta si satisfacatoare. Sa ai un feeling placut atunci cand vorbesti cu agentul firmei de rent a car nu este tocmai o prioritate in topul aspectelor ce tin de selectarea unei companii, dar ar trebui sa fie. Pana la urma, veti incheia un contract cu aceasta companie, si trebuie sa simtiti ca le pasa si ca au sa faca totul posibil sa fiti multumit.Inchirieri auto

Primul contact cu un reprezentant al firmei de inchirieri auto este probabil cel mai bun moment de a va face o impresie bazata pe intuitie. Discutia telefonica initiala, chiar adca urmareste doar obtinerea unei oferte de pret, ar trebui sa fie placuta si informativa. Este important sa simtiti ca persoana de la celalat capat al telefonului este atenta cu Dvs, ca stie despre ce vorbeste, si ca poate raspunde pertinent la toate intrebarile. Acest fapt creaza un sentiment de siguranta – toti ne dorim sa avem de-a face cu cineva care are rabdare sa se asigure ca am inteles totul.

Bineinteles, nu toti agentii sau reprezentantii unei companii va vor oferi aceeasi calitate a serviciilor, insa majoritatea firmelor de car rental care se concentreaza pe satisfactia clientilor vor avea astfel de angajati. Daca nu puteti sa va dati seama daca aveti de-a face cu o companie de calitate inferioara sau doar cu un angajat mai putin placut, intotdeauna aveti optiunea de a puna mana pe telefon si a mai incerca o data.

Odata ce v-ati decis pentru o companie de rent a car de calitate, care va poate oferi servicii excelente si automobile asa cum aveti nevoie, atunci puteti sa construiti o relatie de durata cu ea. In aceasta situatie, e indicat sa folositi aceasta firma in mod repetat, si examinati daca nu cumva puteti obtine un card de client frecvent. Folosind aceeasi companie nu doar va asigura servicii calduroase si plcute de fiecare data, dar va califica si ca un client loial, ceea ce va indreptateste la anumite beneficii. In timp ce sunt multe firme de inchirieri auto care trec putin prea usor peste problemele semnalate de clienti, cand vine vorba de un client cu vechime, orice firma serioasa va asculta cu multa atentie sugestiile trimise.Rent a car

Folosind acelasi serviciu din nou si din nou ajuta la stabilirea unui raport client / afacere pozitiv, care va asigura confortul atunci cand aveti de-a face cu angajatii, dar va si ofera diverse facilitati care nu sunt disponibile pentru clienti noi: discount-uri, oferte de fidelizare, gratuitati, etc.